30/11/08

Al desembre recomanem...

Aquests són els llibres que recomanem a la secció «La Biblioteca» de la revista Tot amb nens per al mes de desembre:

20.000 llegües de viatge submarí. Editorial Cruïlla.
24,95 euros
Una creació en tres dimensions de la famosa novel·la de Jules Verne.
Submarins, monstres aquàtics, ciutats perdudes i molts altres elements prenen vida en aquest llibre ple d’emocions i aventures.



Bon Nadal. Un conte d’en Fermí, el ratolí de pagès. Edicions Casablanca.
12,00 euros
Ja som al Nadal i al Mas Casablanca tothom va atrafegat preparant les festes. S'ha de guarnir la casa, muntar el pessebre, posar les llums de l'arbre, preparar el dinar per a tota la família, etc. Enmig de tot aquest enrenou, en Fermí i la Valentina fan una troballa que convertirà en inoblidable aquest Nadal: un ou de sargantana!

Contes clàssics per sempre. Editorial Molino.
18,00 euros
Una meravellosa antologia de 14 contes de sempre i per sempre amb il·lustracions de Marta Chicote. En aquest recull hi trobareu: L’Aladí i la llàntia meravellosa, Els tres porquets, La Ventafocs, La lletera, La bella dorment…




Mira, Mira. Il·lusions òptiques. Combel Editorial.
Àngels Navarro i Sonsoles Llorens
22,00 euros
Aquest és un llibre màgic. Obre bé els ulls perquè les coses no sempre són el que semblen. Des de fa molts anys petits i grans s’han divertit amb els jocs visuals. Ara esperem que tu també!


La ola. Barbara Fiore Editora.
Suzy Lee
14,00 euros
Un llibre sense paraules que ens explica què passa un dia qualsevol a la platja. D’una manera sorprenent i a través de l’expressivitat del dibuix podem veure el diàleg que s’estableix entre una nena, un grup de gavines i el mar.