22/12/08

Qui té por de les Bruixes?




Dissabte, al Pati de llibres, vam fer la primera presentació de contes amb els autors.

La Geni i el Joan, escriptora i il·lustrador, de l'àlbum il·lustrat Qui té por de les bruixes, van deixar bocabadats a tots els nens i nenes que van venir a escoltar aquest conte. També van poder conèixer com es creen els personatges d'una història com aquesta.

Un cop finalitzada l'activitat els nens i nenes es van poder endur el conte firmat per els seus autors.


Tots ens ho vam passar molt i molt bé!!!

Fins la propera.

20/12/08

Nadales a la llibreria

Aquesta tarda a la llibreria Pati de Llibres hem tingut una gran sorpresa. Els nens i nenes de l'Aula de So han entrat poc a poc i s'han situat al llarg de tota la llibreria. Eren tants que no hi cabia gairebé ningú més. I, ben aviat, les nadales han ocupat tot l'espai que quedava buit. Ens ha encantat.
Moltes gràcies a tots i totes, us esperem l'any que ve!

1/12/08

EL OSO Y EL CUERVO

Dia: Dissabte 27-12-2008
Hora: 12:00 h - 13:00 h
Edat: Totes

Preu: Gratuït



Monika Klose, escriptora de l’àlbum il·lustrat editat per OQO, vindrà a explicar-nos aquesta fantàstica història sobre un ós i un corb.
Primer l’explicarà oralment: «Què pot fer un ós amb ales de corb i un corb amb braços d’ós»? Us ho imagineu? I com creieu que són els personatges?
Seguidament ens tornarà a explicar la història ensenyant-nos els dibuixos dels personatges que va fer André da Loba per il·lustrar el llibre. Us ho imaginàveu així?

QUI TÉ POR DE LES BRUIXES?

Dia: Dissabte 20-12-2008
Hora: 12:00 h - 13:00 h
Edat: Totes
Preu: Gratuït

«Em dic Laia, tinc set anys i, fins fa molt poc, era la nena més poruga que hi ha sota la capa del cel...»
Així comença la història que ens presentaran Geni Altarriba i Joan Romero, escriptora i il·lustrador de l’àlbum il·lustrat Qui té por de les bruixes?, premi Pacir d’àlbum infantil il·lustrat 2008.
Si vols saber com continua aquesta meravellosa història pots venir al Pati de llibres. A més, també ens ensenyaran com es creen els personatges d’aquest àlbum il·lustrat.