11/5/10

La fábrica de nubes, Arianne Faber, A buen paso


Dissabte vam presentar l'àlbum il·lustrat sense paraules La fábrica de nubes, d'Arianne Faber, publicat per l'editorial A buen paso. Agraïm a l'editora, Arianna Squilloni, que ens expliqués la història dels núvols que volien sortir del calaix on guarda les forquilles l'Arianne Faber, aquells núvols que van aconseguir el seu objectiu i van acabar anant-se'n cap a la fàbrica des de la qual arribarien al cel, on els veiem avui.

La fábrica de nubes és un llibre d'aquells que no té edat, que agrada tant a petits com a grans. A primer cop d'ull, crida l'atenció i fa venir ganes d'agafar-lo i mirar-lo atentament: Té un format apaisat, cobertes de cartró gruixut i el llom obert, així que deixa que els fils del cosit dels plecs es vegin i es puguin tocar. Quan l'obres, descobreixes que se'n poden fer tantes lectures com la imaginació et convidi a fer.





















L'Arianne Faber va convidar els nens i nenes a dibuixar núvols a la pissarra i a imaginar en què es podien transformar. Hi va haver ovelles, dracs, núvols de pluja... Després, cada nen/a va dibuixar en un núvol de paper el que la seva imaginació li va dictar i els vam estendre al pati.

Els nens i nenes se'n van anar a casa emportant-se el llibre dedicat per l'autora i uns quants núvols. Potser per això ahir dilluns no va ploure després de tants mesos de dilluns de pluja...


Fins al setembre tenim exposades i a la venda les il·lustracions de La fábrica de nubes al Pati de llibres. Les làmines, numerades i signades per l'autora, es venen a 25 euros.

8 comentaris:

Jordi Cirach ha dit...

Hola, que tal?

He conegut el teu bloc a través de la revista de literatura "Literata", m'ha agradat molt el teu bloc, i m'he fet fidel seguidor, espero que també t'agradi el meu de cultura "L'imperdible de ℓ'Àηimα" (http://www.imperdibleanima.blogspot.com).

Ens escrivim! Salutacions!
L'imperdible de ℓ'Àηimα

Jake ha dit...

Interesting article. I have become a faithful follower of your blog.

John ha dit...

This is so fantastic. I use google translator to understand your amazing blogs. Well done.

best way to lose belly fat

Joslyn ha dit...

The photos in this post are magnificent. The children are learning and enjoying themselves at the same time. Great job on an interesting topic.

Joslyn, "the wrinkle cream gal"

Mike ha dit...

There's nothing like children enjoying themselves. It just makes me day. So thanks for the pictures and blog.

Mike the spy equipment guy

colon cleanse ha dit...

The "Factory Clouds" - sounds like a great day and it looks like the children really enjoyed it!

Thanks goodness for Google translate. I wasn't sure exactly what the post was about until I translated it.

Keep it up, looks like everyone had fun!

Wrinkle Cream ha dit...

The children are learning and enjoying themselves at the same time. Great job on an interesting topic.

RevitaDerm ha dit...

It just makes me day. So thanks for the pictures and blog.