18/7/11

Núria Riera Carrillo, autora d'Una ola con sabor a pez, a Sant Cugat del Vallès

Pengem algunes imatges de la trobada amb l'autora d'Una ola con sabor a pez, la terrassenca Núria Riera Carrillo. El grup de persones assistents va ser molt petit, així que es va establir un diàleg fluid al voltant dels temes que tracta la novel·la, del punt de vista de la veu narradora, de la construcció dels personatges...







































































La sessió de dissabte va estar dirigida a adults i a infants. Una ola con sabor a pez és la primera novel·la publicada de Núria Riera Carrillo i també és la primera novel·la per a adults que presentem al Pati de llibres. Hi apareixen unes nenes que tenen molt de protagonisme, especialment Isla, així que quan pensàvem com organitzaríem la trobada, vam decidir que explicaríem un àlbum als petits i xerraríem amb calma amb els grans. Així ho vam fer, la Diana va explicar el Neda-que-neda, que va entusiasmar els menuts, i després vam xerrar amb la Núria de la seva novel·la. Tots aquells i aquelles que encara no l'heu llegida, reserveu-vos-la com a lectura d'estiu, perquè és refrescant i estimulant, ideal per a les vacances.

































Moltíssimes gràcies, Núria, per haver compartit aquesta jornada amb nosaltres al Pati de llibres, per haver omplert el pati de la llibreria d'il·lusió i per haver-nos transmès tota aquesta frescor mediterrània per començar l'estiu amb bon peu i bones lectures.