4/11/11

Activitats per al mes de novembre


















Taller familiar mensual CREIXO AMB TU (amb Encarna Leiva, psicòloga)

40 € x família (4 sessions)

Espai vivencial familiar per compartir emocions i on es donen eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tracten diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup (son, menjar, control d’esfínters, rebequeries, límits...). Entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.

0 a 3 anys / Cada dimecres de 17.30 a 18.30 h: En aquest grup incidirem en el reforç del lligam mare-fill, el contacte des de l'acolliment, la seguretat, el respecte dels ritmes i el camí cap a la identitat.

3 a 5 anys / Cada dijous de 17.30 a 18.30 h: En aquest grup incidirem en la sortida al món, la socialització, anar del "tu i jo" cap a l'altre. Treballarem el simbolisme, la capacitat d'expressió i el llenguatge com a eina valuosa de comunicació.
































Taller familiar de REFLEXOLOGIA INFANTIL (amb Montserrat Albiol, antropòloga, llevadora, educadora de massatge infantil per AEMI, reflexòloga infantil i assessora de lactància materna)

Famílies amb nadons de 0 a 3 anys / 130 € x família (6 sessions i material) / De 10.30 a 12.30 h

Novembre: divendres 11, dimarts 15, 22 i 29. Desembre: divendres 2 i 9

La reflexologia podal és una tècnica senzilla i efectiva que activa la capacitat de curació del nostre organisme. Realitzant un massatge als punts reflexes dels peus dels nostres fills potenciem les seves defenses i els ajudem a estar més sans, alhora que reforcem el vincle entre pares i infants. Una tècnica que podràs aprofitar en totes les etapes de la vida del teu fill i allà on vagis en els seus processos de malalties comunes.


















Presentació del Premi Vaixell de Vapor 2011: Els colors del camaleó (amb Jordi i Cristina Losantos)

Públic familiar / gratuït / Dissabte 12 de novembre a les 12 h

Presentem el llibre guanyador del Premi Vaixell de Vapor 2011, fent una trobada familiar amb els autors: Jordi i Cristina Losantos, escriptor i il·lustradora de l’obra, que publica Cruïlla. Ens explicaran d’on va sorgir la idea d’escriure el llibre, quin treball hi va fer l’escriptor abans de presentar-la al Premi Vaixell de Vapor, quin treball en va fer la il·lustradora a partir del text... Tanqueu els ulls i imagineu-vos un camaleó que de cop i volta no pot controlar com li canvien els colors quan canvia d’humor... posant en perill la seva vida i la dels familiars i amics. Haurà de posar-hi remei. Què farà? Quines aventures viurà? Quins companys trobarà en el seu viatge?



Activitat familiar “Porto da lua” (port de la lluna) (amb Montse Dulcet, pedagoga musical)

Famílies amb infants d’1 a 3 anys / gratuït / Dissabte 19 de novembre a les 12 h

Viatge màgic a través de la creativitat i la imaginació tot fent servir el millor vehicle per a la comunicació i el llenguatge, que és la música. Cantarem, ballarem i deixarem anar la imaginació per poder compartir-la amb els fills.



Ja tenim pàgina de facebook! Entreu a patidellibresfacebook i amigueu-vos.