4/11/11

Imatges de la presentació de Karaganda, amb Pep Molist i Anna Clariana


















































Pengem algunes fotos de la presentació de l'àlbum il·lustrat Karaganda, poema escrit per Pep Molist i il·lustrat per Anna Clariana que publica Comanegra.

La trobada amb autors va ser molt interessant. El Pep va explicar com juga amb les paraules quan crea i va fer que paréssim atenció a les lletres de la paraula Karaganda, un conjunt de vocals totes iguals i de consonants totes diferents! Va continuar jugant amb altres poemes seus, com el que va recitar compost amb paraules d'una sola síl·laba. I ens va convidar a tenir aquest esperit juganer quan llegim i escrivim. L'Anna va explicar als infants i als grans com afronta la feina d'il·lustrar els textos escrits per altres persones, incidint en la importància d'adaptar-se als materials de què es disposa per treballar i deixant anar la imaginació amb el que li suggereixen els escrits.

Les llibreteres del Pati de llibres volem agrair als autors que ens regalessin un matí tan poètic i a la Institució de les lletres catalanes que subvencionés l'activitat, inserida en el Festival de poesia de Sant Cugat del Vallès.