19/11/11

Montse Dulcet i Emiliano Negro naveguen cap al port de la lluna amb la barca plena de nens i nenes


























Avui un grup de famílies amb nens i nenes d'1 a 3 anys (i alguns germans també!) han tingut la sort de rebre un regal ben especial... Aquest matí la Montse Dulcet, pedagoga musical, i l'Emiliano Negro, músic bandoneonista, ens han convidat a navegar en família pel mar de la imaginació i ens han dut al millor dels ports possibles: el port de la lluna.

Fent servir amb traça els instruments musicals, la veu, la imaginació, sobretot la imaginació, i... una corda! (un recurs senzill al qual se li ha tret moooolt de suc) han implicat del més petit al més gran dels assistents.

Ha estat un viatge màgic: la Vinyet ha trobat balenes, la Paola ha fet servir un llargavista que permetia veure-hi més enllà de l'horitzó i hem arribat a bon port amb el cos ple d'emoció i alegria.

Els pares i mares s'han endut a casa un farcellet imaginari ple de recursos per despertar... ho endevineu? sí, la imaginació dels més petits passant-ho bé en família.

En baixar del port a la llibreria, alguns pares han volgut mirar àlbums on el mar és ben bé el protagonista de la història, com ara La ola, de Suzy Lee, publicat per Barbara Fiore Editora. I hem decidit fer una bona selecció d'àlbums per llegir amb els menuts al port de la lluna.

En marxar, un viatger ha deixat al mostrador de la llibreria una petxina que em porta l'olor del mar i el record dels sons d'aquesta barca màgica en què hem estat navegant amb la Montse i l'Emiliano. Gràcies a tots dos! I felicitats per aquest treball tan ben lligat.