29/12/11

Tallers familiars primer trimestre 2012

Bon dia, famílies!

Us proposem quatre tallers per fer en família durant el primer trimestre d'aquest 2012 que estem a punt de començar:

Creixo amb tu (amb Encarna Leiva) / Infants de 0 a 6 anys + adult / 120 euros per família

Cada dimecres de 17.30 a 18.30 h durant els mesos de gener, febrer i març

Espai d’acompanyament familiar on es donen eines, tot jugant, a partir de materials plàstics, contes, músiques... per conèixer les etapes evolutives dels fills i poder apropar-nos millor a ells, redescobrint els nens i nenes que vàrem ser nosaltres. Es tracten diferents temes en funció de les necessitats i inquietuds del grup (son, menjar, control d’esfínters, rebequeries, límits...). Entenent el cos com a mitjà d’expressió, treballem les tensions, els bloquejos de la percepció i la construcció de la identitat partint de la psicomotricitat.


Baby Rock English (amb Melissa Cokely) / Infants d'1 a 4 anys + adult / 190 euros per família (50 % segon nen)


Cada divendres de 17.45 h a 18.30 h del 20 de gener al 23 de març


Cada setmana es llegeix un llibre en anglès i es fan activitats i jocs sobre el tema del llibre: cantem, ballem i aprenem vocabulari a partir d’àlbums com The Very Hungry Caterpillar o Walking through the Jungle.




Massatge infantil (amb Montse Albiol) / Nadons d’un mes fins al gateig + adult / 110 euros per família (inclou material i oli de massatge)


Dimarts de 10.30 a 12 h / Gener: 17, 24, 31. Febrer: 7, 14, 21


El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida.




Reflexoteràpia infantil (amb Montse Albiol) / Nadons de 0 a 3 anys + adult / 120 euros per família (inclou material i oli de massatge). Opcional + 30 euros llibre i DVD


Divendres de 10.30 h a 12 h / Gener: 20, 27. Febrer: 3, 10, 17. Març: 2


La reflexologia podal és una tècnica senzilla i efectiva que activa la capacitat de curació del nostre organisme. Realitzant un massatge als punts reflexes dels peus dels nostres fills potenciem les seves defenses i els ajudem a estar més sans, alhora que reforcem el vincle entre pares i infants. Una tècnica que podràs aprofitar en totes les etapes de la vida del teu fill i allà on vagis en els seus processos de malalties comunes.


Trobareu més informació sobre els tallers al blog (http://patidellibres.blogspot.com/) i a la pàgina de facebook (patidellibresfacebook) de la llibreria.


Truqueu al 935831722 o escriviu-nos a pati@patidellibres.com per reservar plaça.


Bona entrada d'any!
Sonia i Diana