31/10/13

Neix Babulinka Books i presentem el seu primer llibre, la faula La sopa de l'avi / Sopa de abuelo




El proper dissabte 9 de novembre al Pati de llibres celebrarem que neix una editorial amb ànims d’aportar grans de sorra literaris per fer del món un lloc més harmònic: Babulinka Books.



Donarem la benvinguda a la primera “Petita joia per a grans lectors” de Babulinka, La sopa de l’avi / Sopa de abuelo, faula escrita en castellà per Mario Satz, il·lustrada per Albert Asensio i amb traducció al català d’Iñaki Tofiño. El llibre, dirigit a adults, joves i adolescents, està editat fent honor al nom de la col·lecció que comença i té unes dimensions petites, cosa que crida l’atenció, ja que s’allunya de les edicions habituals de llibres “crossover”, dirigits tant a adolescents, com a joves i adults. Els que conegueu els llibrets de filosofia oriental que publica Comanegra, La llei del mirall, Els cirerers al desembre i El principi del cercle, hi trobareu certa connexió espiritual.



La sopa de l'avi / Sopa de abuelo és una faula a través de la qual s'incideix en el valor del temps compartit, de la paraula i el diàleg entre generacions. Una noia cau greument malalta d'anorèxia i aconseguirà recuperar forces i ànims per viure gràcies a la conversa pausada amb l'avi, que l'anima d'una manera ben creativa i suggeridora a parar atenció als petits detalls que la vida ofereix en la quotidianitat del dia a dia. Tot a través dels ingredients d'una sopa que ompliran de vida l'esperit de la noia i dels lectors. La bondat i les atencions que l'avi ofereix a la néta tornaran a l'avi quan les necessiti, com passa també a l'àlbum Un dia diferente para el señor Amos (Océano Travesía).




Us esperem al Pati de llibres el proper dissabte 9 a les 12 h, per compartir el benestar emocional que trasllada aquesta faula i per donar-vos a conèixer l'escriptor, Mario Satz, i l'editora de Babulinka Books, Mar González, que ens diu: "BABULINKA SIGNIFICA ÀVIA EN RUS. SIGUEM SAVIS EL MÉS AVIAT POSSIBLE".



Benvinguda al món literari, Babulinka Books!

Presentarà la trobada Matilde Giner, filòloga, mestra jubilada, àvia sàvia i amiga del Pati de llibres i de l'escriptor de La sopa de l'avi / Sopa de abuelo, Mario Satz.

Adreçat a públic de totes les edats.

Entreu a l'enllaç per fer un tastet del llibre:
Sonia i Diana
--
Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil
C/ Xerric 22 Sant Cugat del Vallès