2/12/13

Comença el compte enrere. En pocs dies, inaugurarem la llibreria online del Pati de llibres


Renovem la nostra presència virtual per crear a Internet el mateix espai afectiu per a la lectura que oferim dins la llibreria.


Falten pocs dies perquè el nou web www.patidellibres.com estigui actiu. En l'últim any i mig hem estat treballant amb l'equip d'informàtics i dissenyadors de COWOWO per crear una botiga online centrada en la recomanació, tan simliar a la llibreria física com la tecnologia ens permet.


Hi estem introduint la selecció dels llibres que els lectors de la llibreria llegeixen i regelleixen, les joguines i regals que més ens demanen i una bona tria d’il·lustracions.



En pocs dies podreu entrar a l’espai de videorecomanacions que trasllada a Internet la feina de recomanació que fem diàriament les llibreteres dins la llibreria. Algunes de les gravacions són vídeos enregistrats per cugat.cat a la llibreria.


A més, el web integrarà l’agenda d’activitats i el nou blog, on podreu expressar les vostres opinions i fer suggeriments que atendrem amablement les dues llibreteres, Diana Riba i Sonia Gómez.

A partir d'avui, en aquest blog anirem fent avançaments de llibres recomanats perquè aneu coneixent el que trobareu a la botiga online quan l'activem.

Comença el compte enrere. En pocs dies, inaugurarem la llibreria online del Pati de llibres.

1 comentari:

Un chat botté ha dit...

quina bona notícia! estarem atentes!